Telefoon: 03 230 81 81

Uw Dieren verdienen de Beste Zorgen

Ook voor onze trouwe viervoeters en vele andere huisdieren heeft de wetenschap rond de medicijnen, zowel scheikundige, plantaardige als homeopathische, niet stilgestaan. Het comfortabel ouder laten worden van onze dieren, is iets waar we tegenwoordig veel zorg aan besteden. Ook voor hen kunnen wij speciaal ontwikkelde voedingsmiddelen vinden in de apotheek.

Via Kruispunt Apotheek kan u alle voorschriftplichtige geneesmiddelen voor uw dieren verkrijgen. Vergeet uw hond en kat niet 4 x per jaar te ontwormen.

Onze lieve dieren lopen bijna iedere dag het risico om geplaagd te worden door endo- en/of ecto-parasieten. Of het nu winter of zomer is, herfst of lente, de parasiet ligt steeds op de loer.

Meestal gaan we deze vervelende gasten te lijf met zo zwaar mogelijke chemische producten waarvan we nu al weten dat er resistentie tegen begint te ontstaan.

Het is niet onbekend dat doorgedreven hygiëne hier een gedeeltelijke oplossing kan bieden. Producten hiervoor vindt u veilig in de apotheek.

Frontline Pet Care

Frontline Pet Care is een gloednieuw productgamma om uw huisdieren te verzorgen. Wij vinden het verzorgen van uw huisdieren essentieel voor hun gezondheid en uw gezin.

Ontdek snel het volledige Frontline Pet Care gamma en kom meer te weten. Wij willen u bij elke stap begeleiden. Kijk, lees en leer hoe u voor uw huisdier kunt zorgen met ons nieuwe productgamma.

Dit zijn geen antiparasitaire producten.


Hoe uw huisdier te wassen met shampoo?
Welke andere shampoos kan u gebruiken voor uw huisdier?
Hoe maakt u de oren van uw huisdier schoon?
Hoe maakt u de ogen van uw huisdier schoon?
Hoe maakt u uw huisdier schoon?
Hoe maakt u de vacht van uw huisdier schoon?
Hoe beschermt u voetzoolkussens van uw huisdier?
Hoe verwijdert u teken van uw huisdier?
Hoe beschermt u de gevoelige huid van uw huisdier?
Wilt u uw hond of kat van vlooien en teken ontdoen?

Producten voor ontworming, ontvlooiing, tegen teken en diervoeding